martes, 24 de marzo de 2009

En griego

VII Concurso de παραμύθια χωρίς σύνορα

Jan 6, 2009 | Posted: Maria Jesus Burgueño | Κατηγορίες: Διαγωνισμοί και βραβεία, Πολιτιστικά Νέα | Imprime esta noticia Εκτυπώστε αυτή την ιστορία

XXVIII Jornadas Otxarkoaga Παιδιού

Με την ευκαιρία της XXVIII Jornadas παιδιών Otxarkoaga (Μπιλμπάο), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2009, η ομάδα διοργανώνει Txirula Kultur αμφισβητήσει αυτό Taldea ιστορίες χωρίς σύνορα με σκοπό την προώθηση της δημιουργικής γραφής στην γύρω από την παιδική ιστορία.

Οι κανόνες περί ανταγωνισμού:

1. Συμμετέχοντες: αγόρια και κορίτσια από μηδέν έως εκατό ετών.

2. Γλώσσα: Βάσκων ή καστιλλιάνικα.

3. Επέκταση του ιστορία: τουλάχιστον μια σελίδα, το πολύ πέντε.

4. Κάθε πρόσωπο μπορεί να υποβάλει κατ 'ανώτατο όριο δύο πρωτότυπα ιστορίες και ανέκδοτα προηγουμένως.

5. Θέματα: ελεύθερη, αλλά η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις ιστορίες ειδικά για τα παιδιά και οι οποίες σχετίζονται με αξίες όπως η ειρήνη, η ανεκτικότητα, η ισότητα των φύλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη φροντίδα της φύσης.

6. Να υποβληθούν σε έντυπη μορφή, με κεφαλαία γράμματα ή υπολογιστή. Μπορούν επίσης να αποσταλούν με e-mail.

7. Τόπος παρουσίαση: Otxarkoaga Civic Center, Avenida Pau Casals, 19, 48004 Bilbao. E-mail: txirulakulturtaldea@gmail.com.

8. Υποβολή προθεσμία: 10 Φεβρουαρίου 2009.

9. Επισυνάπτεται το όνομα, τη διεύθυνση, την ηλικία, καθώς και έναν αριθμό τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

10. Οι ιστορίες που υποβλήθηκαν θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια της XXVIII Jornadas Otxarkoaga παιδιού στο "γωνία του ιστορίες."

11. Οι ιστορίες που θα επιλεγεί να διαβάσει κατά τη διάρκεια του Συμποσίου XXVIII για την Παιδική Otxarkoaga 29 Μαρτίου στις 11.15 το πρωί στην Plaza de Ugarte.

12. Οι ιστορίες που θα επιλεγούν θα δημοσιευθεί σε ένα βιβλίο των μικρών μορφή και περιορισμένης κυκλοφορίας. Η υποβολή στον διαγωνισμό σημαίνει την άδεια για τη δημοσίευση ιστοριών σε αυτή την έκδοση των δεκαπέντε αντίγραφα σε αντάλλαγμα θα δοθεί σε εκείνους που επελέγησαν. Παρακαλώ αυτούς τους ανθρώπους και πάλι αν δημοσιεύει ιστορίες σε οποιαδήποτε μορφή, επικαλούμενοι την αμφισβητήσει.

13. Και οι δύο ιστορίες που επιλέγονται ως εκείνα που δεν έχουν ακόμα ανήκουν σε αυτούς που έχουν γράψει.

14. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα σχέδια που συνοδεύουν τη δημοσίευση και ότι η οργάνωση θεωρείται συμπληρωματικό προς το κείμενο. Είναι σκόπιμο να έχουν τα πρωτότυπα σχέδια παρουσιάζονται σε μαύρο και άσπρο.

No hay comentarios: